İZMİR İZSU SU BAKIM VE ONARIM ARAÇ FİLOSU TESLİMATI

Tamamen hidrolik sistemle çalışan ve arıza bölgesine anında ulaşma, arızaya anında müdahale imkanı tanıyan ekipmanlarıyla, hızlı ve kaliteli bir onarım gerçekleştirme özelliklerine sahip Su Arıza Onarım Araçları İZSU Genel Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Yapılan bu son proje ile IZSU Genel Müdürlüğü araç sayısını 55 adetten 65'e yükseltmiş oldu. 

 

 

 

 

 

 

SUA_9886golge

SUA_9824  SUA_9886  SUA_9925

Kurumun Web Sayfasındaki Haber:
(İzmir Büyükşehir Belediyesi Web - http://www.izmir.bel.tr/HaberDetay/8553/tr )
 
iz3iz5iz6
 
 
10 daha geldi, 65 oldu
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, su arızalarına daha kısa sürede müdahale etmek için tam donanımlı 10 adet su arıza ekip aracı daha aldı. 2 milyon 795 bin liralık yatırımla filo yenilenirken, hidrolik su arıza ekip araç sayısı 65’e yükseldi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü Su Tesisleri Daire Başkanlığı, su arızalarının giderilmesi, yeni su bağlanması, branşman yenileme ve su kaçaklarının azaltılması çalışmalarını daha süratli yapabilmek için araç filosunu yeniliyor. 100’ün üzerinde araçla kent genelinde su arızalarına müdahale eden ekipler, son alınan 10 hidrolik üst ekipmanlı araçla birlikte tam donanımlı araç sayısını 65’e çıkardı. 2 milyon 795 bin liralık yatırımla hizmete giren araçlar Urla, Menemen ve kent merkezinde görevlendirildi. 

Işık kulesi bile var
Personelin çalışma şartlarını da kolaylaştıran araçlarda hidrolik kasa, branşman kollarındaki tıkanıklıkları açmak için hava kompresörü, hidrolojik jeneratör, hidrolik asfalt kesme makinesi, elektrofüzyon kaynak makinesi, hidrolik kırıcı tabanca (beton veya asfaltı kırmak için) ve hidrolik ışık kulesi bulunuyor. Işık kulesi, özellikle gece çalışmalarında daha önce seyyar lamba kullanan ekiplere büyük kolaylık sağlıyor. 

Yeni alınan araçlarla arızalara daha hızlı müdahale edebildiklerini söyleyen İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, çevreye duyarlı ve gürültüsüz çalışan yeni araç sayesinde ekiplerin arıza yerine daha çabuk ulaştığını, işçi sağlığı ve güvenliği açısından da İZSU personeline uygun şartlarda çalışma olanaklarının sunulduğunu bildirdi. Yeni araçların, arıza yerinde ilave ekipmana gerek kalmaksızın, asfaltın kesilmesi ve çukurdaki suyun giderilmesi çalışmalarını kolaylıkla gerçekleştirebildiğini açıklandı. İZSU yetkilileri, 65’e yükselen hidrolik üst ekipmanlı araç sayısına bu yıl 20’e yakın yeni aracın daha ekleneceği bilgisini verdi.